Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul Croaţiei Andrej Plenković, la întâlnirea de miercuri de la Palatul Cotroceni, despre modalităţile de a dezvolta schimburile economice, cât şi despre cooperarea în cadrul UE şi al NATO. „Cu privire la războiul din Ucraina şi provocările globale, trebuie să asigurăm securitatea ca aliaţi NATO şi să menţinem unitatea UE”, a subliniat şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cadrul întrevederii avute cu prim-ministrul Andrej Plenković, am discutat despre relaţiile bilaterale foarte bune dintre România şi Croaţia, despre modalităţile de a dezvolta schimburile economice, precum şi cooperarea în cadrul Uniunii Europene şi al NATO. Cu privire la războiul din Ucraina şi provocările globale, trebuie să asigurăm securitatea ca aliaţi NATO şi să menţinem unitatea UE”, a explicat Klaus Iohannis, potrivit unei postări de miercuri, pe pagina de Facebook a Administraţiei Prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.