Preşedintele Klaus Iohannis spune că el nu a avut niciun dosar, toate fiind clasate întrucât nu există fapte, şi adaugă că el ştie foarte bine ce a făcut şi la Primăria Sibiu, şi înainte, şi ulterior la Preşedinţie. "Poate este important şi pentru români să ştie şi de la mine, să afle şi din gura mea că eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau o faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea, Carmen", afirmă Iohannis, precizând că soţia sa nu va merge, joi, la audieri la Parchetul General, întrucât se vor afla în vizită de stat la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat câte dosare a avut, Iohannis a răspuns: "Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat şi asta se numeşte că nu am avut un dosar. Am văzut că acest harnic Dragnea cu valizele lui - nici nu este original, aşa, între noi fie vorba, el adună articolele pe care dumneavoastră şi alţii le-aţi scris pe parcursul acelor cinci campanii electorale în care am fost - aceste clasări nu s-au făcut fiindcă mă cunosc eu cu Lazăr 1, Lazăr 2 sau altcineva, nu i-am cunoscut pe aceşti oameni, nici nu am vreun fel de relaţie personală, avem relaţii instituţionale. Aceste dosare toate s-au clasat fiindcă nu există fapte. Eu ştiu foarte bine ce am făcut şi la Primărie, şi înainte de Primărie, şi la Preşedinţie şi poate este important şi pentru români să ştie şi de la mine, să afle şi din gura mea că eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau o faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea, Carmen".

Întrebat dacă va merge Carmen Iohannis joi, la Parchetul General, unde a fost citată pentru audieri, Iohannis a spus că nu va merge.

"Nu va merge fiindcă ne vom afla în vizită de stat în Londra", a explicat el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.