Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, anunţă că se alătură colegilor săi din PSD care şi-au arătat solidaritatea faţă de Liviu Dragnea, afirmând şi ea că liderul PSD are dreptul la prezumţia de nevinovăţie până la condamnarea definitivă. Ministrul susţine că ea nu consideră că Dragnea trebuie să demisioneze pentru "o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă alătur colegilor mei care şi-au exprimat solidaritatea cu Liviu Dragnea şi consider că trebuie să rămânem uniţi până la capăt. Respectăm decizia instanţei, însă să nu uităm că până la o condamnare definitivă există prezumţia de nevinovăţie garantată de Constituţia României, de Directivele Europene şi de standardele Comisiei de la Veneţia”, scrie Ioana Bran pe Facebook.

Ea spune că nu trebuie uitat faptul că Liviu Dragnea este omul care a iniţiat dezbaterea pe tema reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi “a încălcării drepturilor elementare ale românilor şi tot el a fost cel care a gândit un program de guvernare care are menirea de a le face dreptate românilor şi de a da o şansă tinerilor”.

Bran nu crede că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze şi spune că rămân uniţi în aceeaşi formulă.

“Consider că Liviu Dragnea nu are de ce să-şi dea demisia pentru o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului. Rămânem uniţi şi mergem mai departe în această formulă!”, a mai scris Bran.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.