Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă într-o postare pe Facebook, după ce CFR a lansat în licitaţie un contract pentru întreţinerea a 1.461 de km de infrastructură feroviară, că ani de zile infrastructura feroviară a fost ignorată, iar această abordare greşită trebuie să înceteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”CFR a lansat în licitaţie un contract pentru întreţinerea a 1.461 de km de infrastructură feroviară. Sunt 4,2 miliarde de lei care trebuie cheltuite pentru ca trenurile să circule din nou cu viteze de 120 km/h si nu cu maximum 30 de km/h, cum circulă acum pe unele tronsoane”, a scris ministrul.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Sorin Grindeanu arată că, ”după semnarea contractului vom finanţa din bugetul de stat acordurile cadru pentru Regionalele CFR: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa”.
 
”Până pe data de 31.03.2022 trebuie depuse ofertele pentru acest Contract care se va derula pe 4 ani! Ani de zile infrastructura feroviară a fost ignorată, iar această abordare greşită trebuie să înceteze!”, mai spune Grindeanu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.