Deputatul USR, Cristian Ghinea, a declarat marţi, în cadrul dezbaterilor privind ridicarea imunităţii Rovanei Plumb, că nu Parlamentul stabileşte cine este vinovat şi cine nu în România şi i-a acuzat pe deputaţii PSD că ”se joacă de-a tribunalul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doamna Plumb aţi spus că sunteţi nevinovată, poate, dar nu aici se decide. Nu Parlamentul României decide cine este vinovat din punct de vedere juridic în ţara asta. Asta este problema mare a zilei de astăzi. Doamna Plumb vă faceţi un mare deserviciu pentru că rămâneţi cu această, rămâneţi cu această fantomă în cariera dumneavoastră, nu veţi putea convinge opinia publică de faptul că partidul nu a făcut scut în faţa dumneavoastră, astăzi, aici", a spus Cristian Ghinea de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Deputatul USR i-a acuzat pe parlamentarii PSD şi în special pe preşedintele comisiei juridice, Eugen Nicolicea, că ”se joacă de-a tribunalul”

"Domnule Nicolicea, ne-aţi vorbit foarte mult, ieri, în comisia juridică, a fost o şedinţă foarte lungă, ne-aţi ţinut şi lecţii de geografie, braţul nu e braţ, insula nu e insulă, lacul nu e lac. Am intrat pe fondul acestui caz în nişte detalii la care nu m-aş fi gândit vreodată că o să intrăm în Parlamentul României, ceea ce nu este ok, pentru că Parlamentul României nu este tribunal. Domnul Nicolicea vrea să ne jucăm de-am tribunalul, asta a făcut în comisia juridică, asta vrea să facem astăzi, aici, în plen", a mai spus Ghinea. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.