Fostul vicepremier Gabriel Oprea afirmă că fotografiile în care apar Liviu Dragnea, George Maior, Florian Coldea şI Laura Coruţa Kovesi au fost făcute la o cină privată de la vila K2 a SRI, la ziua fostului director al SRI George Maior, Oprea spunând că nu comentează momentele private.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că pozele erau de la o casă de oaspeţi a SRI, K2 se numeşte. Eu eram atunci vicepremier pentru securitate naţională. Erau de la ziua lui Maior, dacă nu mă înşel", a declarat sâmbătă la Iaşi, într-o conferinţă de presă, Gabriel Oprea.

Întrebat dacă deţine astfel de fotografii, Oprea a spus că niciodată nu oferă detalii de la momentele private.

"Niciodată nu comentez momentele private. Nici dumneavoastră acasă nu le comentaţi, dacă sunteţi un om care vrea să mai vină cineva în vizită. N-am făcut niciodată şi nu comentez. A fost o cină privată şi nu o comentez", a afirmat Gabriel Oprea.

Fostul premier Victor Ponta a publicat recent, pe Facebook, o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Într-o a doua poză publicată de Ponta, Liviu Dragnea apare  împreună cu Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea şi George Maior.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.