Teiu Păunescu a fost numit, marţi, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, în postul de secretar de stat la Ministerul Muncii. El îl înlocuieşte pe Cristian Cosmin, demis tot în cursul zilei de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teiu Păunescu a fost senator de Olt în legislatura 2012-2016, fiind ales cu susţinerea PP-DD. În 2014, a trecut la UNPR, părăsind şi acest partid în favoarea ALDE. În 2016 a candidat pentru un nou mandat de senator, din partea ALDE, însă fără succes.

Păunescu îl înlocuieşte pe Cristian Cosmin, demis marţi de premier. Acesta face parte dintr-un lot de trei secretari de stat eliberaţi din funcţii de către Grindeanu, toţi trei din ALDE şi cunoscuţi ca apropiaţi ai fostului copreşedintele Daniel Constantin.

Vicenţiu-Mircea Irimie a fost demis din postul de secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, în care a fost numit pe 3 martie, iar al treilea secretar de stat demis este Cătălin Olteanu, care a activat până acum la Ministerul Finanţelor Publice. Şi acesta provine din rândurile fostului Partid Conservator.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.