Şeful statului Klaus Iohannis l-a primit, joi la Palatul Cotroceni, pe fostul preşedinte al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Preşedintele României a precizat că a avut un schimb de opinii cu acesta despre actualele provocări ale UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este întotdeauna o plăcere să-l primesc la Palatul Cotroceni pe fostul preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, un bun prieten al României şi să avem un schimb de opinii cu privire la provocările actuale ale Uniunii Europene”, a scris Klaus Iohannis, joi pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, în cadrul ceremoniei acordării titlului de Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucureşti fostului preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker că acesta este nu doar unul dintre cei mai experimentaţi oameni de stat europeni, ci şi un veritabil susţinător şi promotor al integrării europene, având un rol aparte în istoria recentă a Uniunii Europene. Şeful statului a arătat că Titlul de Doctor Honoris Causa acordat de către Academia de Studii Economice este o recunoaştere publică a meritelor excepţionale, a prestigiului şi a contribuţiei lui Jean-Claude Juncker la consolidarea Uniunii Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.