Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Horia Constantinescu şi-a lansat, vineri, candidatura la Primăria Constanţa, ca independent. El a spus că poartă discuţii cu mai multe partide de nişă care să îi susţină atât candidatura sa, cât şi o listă de consilieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi lansez candidatura ca independent. Sunt mai multe formaţiuni politice cărora le-am ridicat următoarea problemă şi anume aceea a constituirii unei liste, aşa cum poate fi ea logic constituită, să nu aducem în rândul Consiliului persoane care să nu fie guvernate de interesele pentru diverse PUZ-uri sau pentru diverse interese personale, iar o parte din oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpul, mă refer la comisari ANPC, să îi aşez pe locuri eligibile într-o eventuală listă de consilieri. De aceea nu vă pot răspunde cu ce partid am încheiat, sunt partide de nişă”, a declarat Horia Constantinescu, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a spus că este vorba de partide care nu sunt reprezentate în Consiliul Local, fără a da vreun exemplu.

El a mai afirmat că dacă va câştiga alegerile va face o curăţenie în aparatul Primăriei, explicând că “niciodată schimbând doar eşalonul unu nu vei putea obţine o armată performantă”. 

Horia Constantinescu a mai precizat că are verticalitateta necesară pentru a duce la bun sfârşit lucrurile pe care şi le propune.

“Pentru că am verticalitatea necesară pentru a duce la bun sfârşit lucrurile pe care mi le propu pentru că lucrurile pe care mi le propun sunt practice şi pot fi fezabile şi pot fi puse în operă de a doua zi. Nu trebuie să aştepte finanţări de ani de zile cerându-şi scuze. Am arătat că nu ţin cont de nimic altceva decât de obiectivele propuse şi în mandatul de comisar şi în mandatul de preşedinte al ANPC. Au fost acţiuni majore care au aşezat, de exemplu, peştele românesc, din nou pe rafturile magazinelor”, a spus Constantinescu.

El a exclus să se retragă din cursa pentru Primăria Constanţa pentru a sprijini un alt candidat.

Întrebat ce modele politice are, Horia Constantinescu a spus că nu se va dezice niciodată de oameni cu care a lucrat şi care i-au fost mentori, amintindu-i pe Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Nicuşor Constantinescu şi Valeriu Stoica.

Horia Constantinescu a devenit şeful Comisariatului Judeţean al Protecţiei Consumatorilor  Constanţa în anul 2017, iar anul trecut din 8 august 2019 şi până la finalul lunii noiembrie a ocupat funcţia de preşedinte al ANPC.
El s-a suspendat din funcţia de şef al Comisariatului Judeţean al Protecţiei Consumatorilor Constanţa  şi a demisionat şi din PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.