Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu îi solicită premierului Mihai Tudose să îi ceară scuze Simonei Halep după ce şeful Guvernului a afirmat că legea privind indemnizaţiile pentru creşterea copilului trebuie schimbată urgent, înainte ca Simonei Halep să-i vină ideea de a rămâne însărcinată, deoarece statul ar trebui să îi plătească 85% din veniturile pe ultimul an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aţi îndrăznit să atacaţi într-un mod josnic şi prima “multinaţională”, pe persoană fizică, românească 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul în care aţi “glumit” împreuna cu colegii dumneavoastră pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe români în ultimele 6 luni! Cum adică vă este frică ca Simona Halep să facă un copil? (...) Mihai Tudose este dator… Îl somez public pe Prim-Ministrul României, Mihai Tudose, să ceară scuze public Simonei Halep”, l-a avertizat Florin Cîţu pe prim-ministrul Mihai Tudose într-o postare pe Facebook.

Vicepreşedintele PNL mai afirmă că dacă şeful Guvernului nu îşi va cere scuze, înseamnă că atât el, cât şi Cabinetul pe care îl conduce, dar şi PSD, nu încurajează performanţele individuale ale românilor care reuşesc în viaţă. 

”Din bun simţ, alte cuvinte sunt de prisos. Aveţi curajul să o faceţi?”, îşi încheie Florin Cîţu postarea de pe pahina de socializare.

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi, la o emisiune TV, că legea privind indemnizaţia pentru creşterea copilului trebuie schimbată urgent, înainte ca Simonei Halep să-i vină ideea de a rămâne însărcinată, deoarece statul ar trebui să îi plătească 85% din veniturile pe ultimul an. 

"Astăzi, când stăm de vorbă, indemnizaţia e 85% din salariu. Cineva, acolo, a spus de bun simţ: domnule, nu toţi au salariu, obţin bani din alte venituri, se ocupă cu miniagricultură în jurul casei, omul revinde, are un venit. Apoi, de la asta s-a ajuns la venituri, inclusiv dacă-şi vinde casa. Şi mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câţiva colegi: domnule, hai să schimbăm legea până nu-i încolţeşte foarte serios ideea, cuiva, să rămână gravidă, să facă un copil. Mă refer la Simona Halep, fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri”, a declarat Mihai Tudose.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.