MInistrul Familiei Gabriela Firea a anunţat că a organizat, joi, o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Naţională pentru Tineret 2023 – 2027, iar în urma observaţiilor şi discuţiilor va putea fi pregătită o formă finală care să fie cât mai apropiată de nevoile tinerilor şi viziunea europeană asupra viitorului acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am organizat o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Naţională pentru Tineret 2023 – 2027, un document extrem de important pentru toţi tinerii din ţară care va ajunge curând pe masa Guvernului. Am primit toate observaţiile sau completările pentru planul de acţiuni, din partea ministerelor şi a organizaţiilor de tineret. Putem, astfel, pregăti o formă finală cât mai apropiată de nevoile tinerilor şi de viziunea europeană asupra viitorului acestora”, a scris Gabriela Firea, joi pe Facebook.
 
Ministrul PSD a adăugat că Strategia Naţională pentru Tineret a fost elaborată de către Ministerul Familiei, cu ajutorul experţilor Băncii Mondiale.
 
„Le mulţumesc pentru prezenţă tuturor reprezentanţilor instituţiilor, dar şi fundaţiilor, federaţiilor, asociaţiilor şi organizaţiilor de tineret care sunt alături de noi în acest demers. Strategia Naţională pentru Tineret a fost elaborată de către specialiştii din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Secretariatului General al Guvernului, cu sprijin oferit de experţii Băncii Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.