Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat marţi, la Parlament, că în prezent, în România, sunt 18 autostrăzi în execuţie şi că are convingerea că anul viitor vor fi daţi în folosinţă ”minim” 150 de kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt 18 autostrăzi în execuţie, mai mari sau mai mici. Fiecare proiect din cele 18 are un colectiv responsabil de realizarea sa, colectiv care este zilnic prezent pe şantier, la CNAIR spre analiză, în minister unde sunt convocaţi constructorul şi CNAIR-ul, fiecare colectiv din cele 18 colective care coordonează câte o autostradă are activitate zilnică timp de 30 de zile pe lună. Programul nostru de lucru, al meu şi al echipei de consilieri şi de secretari de stat, începe dimineaţa la 7:15, la 7:30 este prima şedinţă operativă unde se discută extrem de concret problemele stabilite pentru următoarele zile şi programul se termină noaptea târziu spre miezul nopţii din dorinţa de a recupera întârzieri consistente în realizarea acestor proiecte de autostrăzi”, a declarat Felix Stroe în faţa deputaţilor din Comisia de transporturi.

El a spus că are convingerea că anul viitor vor fi daţi în folosinţă minimum 150 de kilometri de autostradă.

”Fiecare proiect este anvelopat în unităţi de timp, în unităţi financiare, se monitorizează zilnic, săptămânal, lunar şi am convingerea - şi în viaţa mea nu m-am făcut de râs, sunt un om corect care nu-i menajez pe ceilalţi, dar nu mă menajez nici pe mine -, am convingerea fermă că la anul vom da în funcţiune un număr important de kilometri de autostradă şi estimez că vor fi minim 150”, a mai spus Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.