Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri, cu ocazia Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, reprezintă un omagiu adus românilor "care au scris cu litere mari numele ţării noastre în istoria aeronauticii, prin inventivitate şi pasiune, prin curaj, sacrificiu şi dragoste de ţară".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ocrotită de Sfântul Ilie, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene este un omagiu adus românilor care au scris cu litere mari numele ţării noastre în istoria aeronauticii, prin inventivitate şi pasiune, prin curaj, sacrificiu şi dragoste de ţară. Vă mulţumim că sunteţi pentru noi eroi, încă dinainte ca România să-şi trăiască visul de Unire. Gândurile noastre se îndreaptă către voi cu admiraţie şi recunoştinţă. Cer senin!", a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

O ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori a avut loc vineri, la Monumentul Eroilor Aerului, de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Mai multe aeronave aparţinând Forţelor Aeriene, Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi Serviciului Român de Informaţii (SRI), precum şi aeronave ale SUA, au survolat monumentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.