Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a îmbrăcat în costum popular alături de alţi 10.000 de oameni adunaţi la Năsăud pentru a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare număr de oameni îmbrăcaţi în costume tradiţionale. Evenimentul a avut loc, duminică, de Ziua Costumului Popular.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi am fost alături de cei peste 10 000 de oameni îmbrăcaţi în portul tradiţional, care şi-au propus ca, de Ziua Costumului Popular, să intre în Cartea Recordurilor. O onoare şi o mândrie pentru mine!”, a scris, Liviu Dragnea pe Facebook.

Alături de Dragnea au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, europarlamentarul Victor Negrescu şi secretarul de stat în Ministerul Culturii, cântăreţul de muzică populară Alexandru Pugna.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.