Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, întrebat dacă ia în calcul demisia celor doi miniştri cu probleme penale ai partidului, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, că nu el trebuie să demisioneze. Prim-ministrul Mihai Tudose a explicat miercuri, la Parlament, de ce a cerut demisia din Guvern a miniştrilor cu probleme penale Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb: pentru că cele două sunt în relaţie directă cu Bruxelles-ul, iar percepţia acolo este cu totul alta decât realitatea de la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Tudose, despre Shhaideh şi Plumb: Sunt pe zona de relaţie cu Bruxelles-ul, de aici apare problema. Percepţia la Bruxelles este cu totul alta decât realitatea de aici

”Aţi discutat, domnule preşedinte despre varianta demisiei celor două doamne, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb?”, l-au întrebat jurnaliştii pe Liviu Dragnea la ieşirea din birou, unde a discutat pentru a doua oră, vreme de jumătate de oră cu pri-ministrul Mihai Tudose.

”Nu”, a răspuns Liviu Dragnea.

Întrebat în continuare dacă ia în calcul demisia celor două, liderul a PSD a spus: ”Dar nu eu trebuie să demisionez”.

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au avut o a doua discuţie, miercuri, vreme de aproximativ jumătate de oră, în biroul liderului PSD de la Camera Deputaţilor, după ce înainte avuseseră o altă discuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.