Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că valiza adusă luni în Parlament cu dosare cu articole din presă despre preşedintele Iohannis este doar prima dintr-un şir care vor conţine documente despre oameni cu funcţii înalte în stat care comit infracţiuni care nu sunt investigate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am vrut să vă prezint doar o primă valiză din valizele care vor mai urma cu ilegalităţi comise de oameni cu funcţii înalte, care nu sunt investigate şi despre care nu se vorbeşte. Şi voi mai aduce şi data viitoare aceste lucruri în atenţia publicului”, a declarat Liviu Dragnea luni, după şedinţa CEx.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize - una cu ”gogoşi de la Rise Project” şi una cu ”dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnalişti, Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.