Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut luni că dezvăluirile privind plagierea de către ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a tezei de doctorat, nu sunt o coincidenţă în contextul în care marţi urmează să fie dezbătută în Camera Deputaţilor moţiunea simplă pe sănătate depusă de PNL şi USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu sunt la curent în detaliu, dar am înţeles cã e o problemã mai veche care ar fi fost rezolvatã, nu ştiu. Sigur, nu cred cã e o coincidenţã cu faptul cã mâine (marţi – n. red.) se discutã subiectul Sãnãtãţii în Parlament dar repet, premierul are toatã deschiderea din partea partidului, sã analizeze şi sã facã propuneri”, a spus Dragnea întrebat despre posibilitatea ca ministrul Sănătăţii să fie remaniat în urma acuzaţiilor de plagiat. În ceea ce priveşte posibila schimbare a ministrului Educaţiei, Liviu Pop, liderul PSD a spus că pârghiile necesare sunt la premierul Mihai Tudose. ”Fiind vorba de membri ai Guvernului, cred cã procedura corectã este urmãtoarea: premierul are toate pârghiile necesare sã facã evaluarea fiecãrui ministru şi, aşa cum a fost procedura de numire pentru fiecare ministru, este şi procedura inversã, de deznumire. Poate sã propunã în partid orice idee de remaniere, discutãm în partid, discutãm şi cu colegii noştri din Alianţã, de la ALDE (...) Nu sunt comentator. Decizia trebuie sã fie în urma unei propuneri a primului ministru. E foarte simplu. (...) E vorba de oportunitatea unor remanieri. În momentul în care primul ministru are argumente serioase, partidul este obligat sã analizeze", a mai spus Dragnea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.