Primarul Timişoarei, Dominic Fritz a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News, că anul acesta a avut un record, au cheltuit peste 500 de milioane de lei pentru investiţii în Timişoara. El a arătat că este suma cea mai mare investită de orice municipiu, în afară de Bucureşti, în ţară şi este mai mult decât s-au investit în toţi cei 4 ani îinainte să devină el primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Timişoarei a arătat, despre bugetul local, că ”este o responsabilitate mare, pe de o parte să nu pună o povară mare pe contribuabil prin taxe şi impozite şi pe de altă parte să se asigure că au veniturile necesare nu doar pentru a plăti cheltuielile de funcţionare ci şi să facă investiţiile necesare în viitorul Timişoarei.

”Anul acesta am avut un record, am cheltuit peste 500 de milioane de lei pentru investiţii în Timişoara, o bună parte din fonduri europene, o altă parte din bugetul local. Este suma cea mai mare investită de orice municipiu, în afară de Bucureşti, în ţară şi este mai mult decât s-au investit în toţi cei 4 ani îinainte să devin primar. Anul trecut am mai avut un record, iar anul acesta am sărit de 500 de milioane de lei, am investit într-un an mai mult decât s-a investit într-un întreg mandat”, a arătat Fritz.

El a adăugat că trebuie continuat pe acest drum de investiţii. ”Mă bucur că am oprit unele robinete. Va fi un an dificil dar am trecut prin mai multe momente dificile aici în Timişoara, şi cu o guvernanţă bună şi susţinerea tuturor vom trece bine de acest an”, a mai spus Fritz.

Primarul a menţionat că măsurile pentru a reduce risipa şi oprirea robinetelor se referă la digitalizare. ”Am reuşit să înjumătăţim hârtiile printate într-un singur an, cu noile sisteme informatice, sunt contracte, licitaţii unde am început să introducem criterii de calitate”, a mai afirmat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.