Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire în funcţie a doi secretari de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu şi Alexandru-Dănuţ Potor, deciziile fiind publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Botănoiu se reîntoarce pe postul pe care l-a deţinut acum trei luni. El a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii în 2012, odată cu preluarea preluarea acestui portofoliu de către Daniel Constantin. El a fost menţinut în funcţie de către ministrul tehnocrat Achim Irimescu până octombrie 2016.

Alexandru Potor este preşedintele Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România, iar numele său a fost vehiculat pentru un post de secretar de stat în noiembrie 2015, după instalarea guvernului Cioloş, dar numirea sa nu s-a mai făcut. La alegerile parlamentare din 2016, Potor a candidat de pe locul 3 al listei pentru Senat a PSD, din judeţul Ialomiţa, însă nu a reuşit să obţină mandatul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.