Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a declarat că nu s-a discutat despre o fuziune cu Pro România, dar că şi-a dori realizarea unui pol de stânga, nu a unui mare partid de stânga, lăsând să se înteleagă că aceasta este o opţiune pentru viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vasile Dîncu a fost întrebat, luni seara, la Profit News, în condiţiile în care în urmă cu câteva zile Victor Ponta s-a aflat la sediul PSD, dacă PSD va face o fuziune cu Pro România şi în consecinţă Ponta s-ar întoarce în PSD.
“Nu am stabilit aşa ceva, Victor Ponta a fost pentru o chestiune personală, nu am stabilit acest lucru, dar sunt posibile. Ideea mea a fost mereu să găsim să facem un pol de stânga, nu un singur partid de stanga mare, pentru că nu poţi să prinzi toată stânga. O să încercăm în viitor”, a afirmat Dîncu. 
În luna februarie, Dîncu declara că PSD îşi propune înfiinţarea unei „platforme” de stânga care să reunească în jurul său formaţiunile din această zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbţii de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice. El afirma că „foarte mulţi” dintre cei care plecat din PSD către Pro România revin în partid, subliniind că şi PSD şi Pro România au pierdut de pe urma faptului că cele două formaţiuni nu s-au aliat la alegerile de anul trecut.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.