Deputaţii USR au protestat marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, în timpul debzaterilor asupra legilor justiţiei. Aceştia au purtat tricorui albe pe care scria #FărăPenali şi au stat cu spatele la deputaţii din bănci. Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, le-a cerut să nu mai stea cu spatele la colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputaţii USR s-au aşezat marţi, în timpul dezbaterilor asupa legilor justiţiei din plenul Camerei Deputaţilor, în faţa tribunei, purtând tricouri albe cu mesajul #FărăPenali. 

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase, le-a cerut de mai multe ori să păstreze decenţa şi să revină la locurile lor.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, le-a cerut deputaţilor USR, din respect, să nu mai stea cu spatele la colegii din plen.

Comisia specială care a modificat legile justiţiei a dat marţi raport de admitere pentru legea 303/2004 privind statutul magistraţilor, legea 303/2004 privind statutul magistratilor şi legea 317/2004 privind funcţionarea şi organizarea CSM. Luni, Comisia a dat raport la Legea 304/2017. Legile se află la ora transmiterii acestei ştiri în dezbatere în plenul Camerei Deputaţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.