Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat obţinând 65.75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat. Preşedintele USR este ales prin vot electronic secret de către toţi membrii partidului, ceea ce îi asigură o largă reprezentativitate şi legitimitate. În cadrul scrutinului intern, care s-a desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie, au votat 9314 membri, iar Dan Barna a obţinut 6097 din voturi (65.75%)”, anunţă USR.

Mandatul preşedintelui USR este de maximum 4 ani, iar o persoană nu poate deţine funcţia de preşedinte mai mult de 10 ani, indiferent dacă anii sunt consecutivi sau nu.

”Dan Barna a devenit preşedintele USR în octombrie 2017, în urma unui congres extraordinar. În ultimii doi ani, sub conducerea lui Dan Barna, partidul a avut o extindere accelerată şi a ajuns la 16.000 de membri şi peste 550 de filiale”, precizează USR.

În urmă cu o lună, Dan Barna a fost desemnat candidatul alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.