Social-democratul şi consilierul general al Capitalei Adrian Vigheciu a acuzat că primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a dat spre închiriere şi containerele în care s-au mutat cursurile în timpul lucrărilor de renovare la Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, iar profesorii şi elevii suferă acum de frig. El a mai spus că edilul Sectorului 6 continuă să plătească circa 30.000 euro pe lună, chiar dacă renovarea şcolii este finalizată de multe luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Conflict de interese? Cârdăşie? Afacere? Doar primarul Ciucu ne poate explica! Firma care s-a ocupat de renovarea Colegiului Tehnic «Gheorghe Asachi» din Sectorul 6 a dat spre închiriat şi containerele în care s-au mutat cursurile în timpul lucrărilor şi în care, la ora la care vorbim, copiii şi profesorii suferă de frig”, a declarat Adrian Vigheciu, potrivit unei postări de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.
 
Social-democratul a adăugzat că este „cu adevărat halucinant este că primarul Ciprian Ciucu continuă să plătească pentru containere aproximativ 30.000 de euro lunar, deşi şcoala este gata de luni bune”.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.