Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri că partidul este foarte unit în momente de ananghie, iar social-democraţii au decis că trebuie să meargă până la capăt. El a mai afirmat că PSD are un "plan pe puncte", urmând ca acesta să fie comunicat public începând de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiţi foarte bine că în momentele de ananghie PSD-ul este foarte unit. Cu toţii am decis că trebuie să mergem până la capăt, dar până la capăt, capăt. A fost ca niciodată o maximă solidaritate, micile neînţelegeri între noi s-au stins definitiv şi irevocabil, ştim exact ce avem de făcut, în următoarele zile vom face şi anunţuri pentru fiecare pas în parte”, a spus Codrin Ştefănescu.

El susţine că PSD are un plan pe puncte, iar de luni partidul va comunica public.

“Avem un plan pe puncte, ştim exact ce avem de făcut, de luni vom comunică public. Începând de ieri am primit foarte multe mesaje de la oamenii care ne au votat. Mesajul este unitar, nu daţi înapoi, mergeţi până la capăt, noi suntem mai mulţi decât cei care va critică şi sunt violenţi, va vom mai vota, nu daţi niciun pic înapoi. Până la capăt înseamnă că trebuie să explicăm oamenilor că nu instituţiile sunt ţintă PSD, ci oameni, cei de sus de tot care se joacă su subordintatii, care pot subjuca România, care decid cine trăieşte şi cine moare”, a mai spus acesta.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.