Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, duminică seară, la Slatina, că primele 8 în topul celor 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară sunt sub administraţie liberală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă pot spune că primele 8 în topul celor 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară sunt sub administraţie liberală şi s-a ajuns acolo pentru că primarii sunt ai cetăţenilor, preşedinţii de CJ nu fac altceva decât să dezvolte comunitatea, să investească”, a afirmat, duminică seară, la Slatina, preşedintele PNL Nicolae Ciucă.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Acesta susţine că ”este incredibil” că alte localităţi, cu alte administraţii, au investiţii puţine, în condiţiile în care sunt atâtea fonduri la dispoziţie, iar administraţiile liberale – de la Cluj, Sibiu, Oradea şi alte judeţe - au reuşit să facă mult mai mult.

”Avem municipiu unde investiţiile au ajuns la 4,2 miliarde de euro (...) asta înseamnă să-ţi pese de ceea ce faci pentru comunitate (...) Asta se întâmplă în administraţiile liberale”, a mai declarat Ciucă.

Preşedintele PNL participă la un eveniment de susţinere a candidaţilor PNL la Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt. Nicolae Ciucă are un dialog cu locuitprii din Slatina. 

Ionel Emanuel Oproiu este candidatul PNL la Consiliul Judeţean Olt, iar Mario De Mezzo este candidat al PNL la Primăria Slatina.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.