Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, despre racolările de primari liberali de către PSD, că este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, iar ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm. Ciucă a mai spus că primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD.

Liderul PNL a precizat că ”primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini”.

”Sunt convins că primarii Partidului National Liberal care cu adevărat cred în valorile liberale vor rămâne şi vor fi alături de noi”, a spus Nicolae Ciucă. Despre o înţelegere între partide privind aceste racolări, Ciucă a răspuns: ”Când au funcţionat înţelegerile acestea între partide?”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.