Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, a precizat, luni, că este foarte posibil să fie adoptat şi implementat proiectul legislativ al UDMR care prevedeca alegerile să aibă loc cu cel mult 90 de zile anterior datei în care ajunge la termen mandatul de preşedinte al României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Chestionat luni la Parlament dacă este posibil ca proiectul de lege UDMR să fie adoptat mai întâi în cele două Camere, iar după alegerile europarlamentare să existe o decizie privind aplicarea iniţiativei legislative, Nicolae Ciucă a răspuns:„Este foarte posibil”.
 
Mai mulţi parlamentari de la UDMR au depus la Senat, în luna decembrie a anului trecut, un proiect care propune ca alegerile să aibă loc cu cel mult 90 de zile anterior datei în care ajunge la termen mandatul de preşedinte al României. Iniţiativa legislativă este semnată, în numele iniţiatorilor de către liderul senatorilor UDMR Cseke Attila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.