Nicolae Ciucă a anunţat că, la prima şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL din acest an, au fost discuţii despre continuarea proiectelor de modernizare a României, cât şi continuarea investiţiilor pentru dezvoltarea ţării, având în vedere şi categoriile vulnerabile. Preşedintele liberalilor a mai spus că nu vor fi introduse noi taxe şi impozite, conform angajamentului formaţiunii. Alte discuţii au vizat definitivarea fuziunii cu ALDE, cât şi organizarea Congresului PPE, în luna martie la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut astăzi prima şedinţa a Biroului Politic Naţional al PNL din 2024, un an complex, cu multe provocări, în care este esenţial să asigurăm un echilibru între activitatea politică şi cea guvernamentală. În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României şi ne vom menţine priorităţile, aşa cum le-am definit în construcţia bugetară. Continuăm investiţiile pentru dezvoltarea ţării şi avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătăţim infrastructura de transport, din educaţie şi din sănătate. Şi, aşa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe şi impozite”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.

Liderul liberalilor a adăugat că au fost discutate, în şedinţa BPN al PNL de joi, şi o serie de aspecte organizatorice, cum ar fi definitivarea fuziunii cu ALDE, precum şi organizarea de către partid a Congresului PPE din luna martie, la Bucureşti.

„Totodată, am discutat astăzi şi o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acţiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar şi organizarea de către PNL, la Bucureşti, a congresului PPE din martie. Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenţi lideri din mai multe ţări europene şi care va consolida poziţia României pe harta politicii internaţionale”, a completat Ciucă.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.