Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri noapte, după şedinţa CEx, că Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât el este interimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât sunt eu interimar”, a precizat Ciolacu.

Ulterior, Viorica Dăncilă a adăugat că Oprea a devenit vicepreşedinte PSD în urma unui protocol pe care partidul l-a semnat cu mai multe sidnicate, care prevedea acest lucru.

Ea a subliniat că acordurile erau valabile până la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi că documentele acestea, semnate de ea ca vicepreşedinte, nu mai sunt valabile. Dăncilă a susţinut că Oprea nu avea drept de vot.

Prezenţa lui Gabriel Oprea la sediul central al PSD în seara alegerilor prezidenţiale a nemulţumit mai mulţi membri ai partidului, cea mai vocală fiind Gabriela Firea. 

Gabriel Oprea a explicat că a fost invitat să revină în PSD, iar dorinţa sa este să sprijine militarii şi poliţiştii, din orice perspectivă.

"Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut şi cred că trebuie să fim uniţi pentru a fi puternici, să construim, să întărim, să strângem rândurile, nu să distrugem. Cred că Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie să-şi adune forţele şi să se pregătească temeinic pentru a câştiga alegerile importante de anul viitor", spunea Oprea.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.