Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis, că social-democraţii i-au transmis acestuia că fără o majoritate consistentă în Parlament, nu se poate vorbi de un guvern minoritar, indiferent de formaţiunea politică. ”Din punctul nostru de vedere, se va crea o majoritate pentru anticipate”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost astăzi la Cotroceni şi i-am transmis preşedintelui că fără o majoritate transparentă în Parlament nu se poate vorbi de un guvern minoritar. România se află într-o criză socială, economică şi sanitară profundă. Fără o majoritate consistentă, România nu va putea depăşi această criză”, a spus preşedintele PSD. 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
Marcel Ciolacu a arătat că, ”ori se creează o majoritate pentru un viitor Guvern ori o majoritate pentru anticipate”. 
”Din punctul nostru de vedere, se va crea o majoritate pentru anticipate, nu credem că se va crea o majoritate pentru un guvern stabil”, a mai spus preşedintele PSD. 
 
Marcel Ciolacu a adăugat că PSD l-a asigurat pe preşedinte că românii nu vor fi abandonaţi. 
 
”Tot ce nu poate face un guvern demis va fi preluat de Parlament, iar PSD, cel mai mare grup parlamentar, din acest moment va lucra 24 de ore din 24”, a arătat Ciolacu.
Liderul PSD a precizat că în Birourile reunite s-au depus deja solicitările pentru plafonarea preţurilor la energie şi gaze.
”Sperăm ca săptămâna aceasta sau cealaltă să meargă la promulgare”, a adăugat el.
Ciolacu a mai spus că românii trebuie să depăşească şi criza socială, pentru că această iarnă este una intre cele mai grele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.