Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că nu are vreaun contracandidat la Primăria Capitalei pe care să îl compare pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL şi PSD la şefia PMB. „Cu cine să îl compar? Cu Nicuşor Dan? Ce a făcut? De patru ani se plânge şi nu face nimic. De patru ani se ceartă cu primarii de sectoare. De patru ani nu a venit cu o propune, nu a atras un fond european. De patru ani face un circ”, a adăugat premierul. El a vorbit şi despre Cristian Popescu Piedone, despre care a precizat că „e un primar de sector foarte bun”, însă „cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legătură poate să aibă cu Comisia Europeană, cu marile proiecte, cu profesorii, cu universităţile, să stea la masă să construiască un proiect?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Votul politic este în primul şi în primul rând la alianţa pentru lista la europarlamentare, un vot pentru Europa şi un vot pentru România. Votul administrativ este votul de la Primăria generală a Capitalei. Vă rog eu, dacă alegem cum arată sondajele, modificăm legislaţia, facem un sondaj, nu mai facem alegeri. Veţi vedea că domnul doctor, îl şi vedeţi cât de determinat e şi a făcut un upgrade administrativ consistent în ultima perioadă. Cu cine să îl compar eu pe domnul doctor Cîrstoiu. Care contracandidat al dânsului? Vă rog eu, haideţi să facem un exerciţiu. Vorbim lucrurile reale. Cu cine să îl compar? Cu Nicuşor Dan? Ce a făcut? De patru ani se plânge şi nu face nimic. De patru ani se ceartă cu primarii de sectoare. De patru ani nu a venit cu o propune, nu a atras un fond european. De patru ani face un circ. De patru ani Capitala României stagnează. Noroc cu privaţii că mai dezvoltă şi cu primarii de sector, că altfel ar fi blocată total”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la Palatul Parlamentului, la prezentarea candidatului comun al alianţei PSD şi PNL la Primăria Capitalei.

„Cu cine să îl compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun”, a continuat liderul social-democraţilor.

„Care e profesional ca doctorul Cîrstoiu? Ce oameni strânge în jurul lui Piedone să dezvolte şi să dea viziune acestei capitale? Capitala noastră nu a mea, Capitala românilor. Cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legătură poate să aibă cu Comisia Europeană, cu marile proiecte, cu profesorii, cu universităţile, să stea la masă să construiască un proiect? Votăm fiecare. Eu cred că am venit cât se poate de responsabili şi de sinceri în faţa dumneavoastră cu un om capabil, un om cu viziune”, a conchis Ciolacu.

Liderii coaliţiei Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au prezentat, într-o conferinţă de presă care a avut loc, marţi la Parlament ,la care a participat şi preşedintele PSD Bucureşti Gabriela Firea şi preşedintele PNL Bucureşti Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) şi-a anunţat, duminică, oficial candidaţii pentru Primăria Municipiului Bucureşti şi pentru primăriile de sector. Astfel, Cristian Popescu Piedone a fost desemnat candidat pentru Primăria Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.