Marcel Ciolacu a declarat, vineri la Conferina judeţeană extraordinară a PSD Vaslui, că nu crede că vreunul dintre participanţii la eveniment crede că PSD poate fi partener cu USR şi nu pentru că nu sunt români, ci pentru că aceştia nu se pricep la nimic. „Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave. Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu cred că cineva din această sală crede că noi am putea fi parteneri cu USR. Nu că nu sunt români. Nu se pricep la nimic. Uitaţi-vă de la Nicuşor Dan până la domnul Drulă, până la domnul Ghinea. N-au ştiut să facă niciodată nimic. Ce-au ştiut cel mai mult, au ştiut să ne învrăjbească unii împotriva altora”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Vaslui.

El a adăugat că USR a spus despre PSD că e partidul pensionarilor şi i-a catalogat pe reprezentanţii acestei formaţiuni ca fiind „minţi bolnave”.  „Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România”, a mai precizat Ciolacu.

„Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave. Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România. Acesta este rostul unui partid social democrat – echitate socială. Este normal să facem acest lucru, dar este normal să nu pierdem un moment atât de important cum este acesta pentru România.  Niciodată nu am avut atâtea fonduri europene, niciodată nu s-au suprapus două exerciţii financiare şi PNRR”, a completat liderul social-democraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.