Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD, au fost validaţi peste 95% dintre candidaţii la consilii judeţene şi primării de municipii reşedinţă de judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am validat peste 95% dintre candidaţii la consiliile judeţene şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ, acesta fiind atributul Consiliului Politic Naţional. Am validat primii de pe lista de europarlamentare, de pe lista comună în alianţa electorală cu PNL şi urmând săptămâna viitoare diferenţa de candidaţi, după ce mai primim anumite sondaje de opinie şi o să vină şi nişte discuţii în interiorul coaliţiei dacă vom mai avea candidaţi comuni în alte judeţe, vom definitiva lista şi o să o anunţăm presei”, a explicat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei conducerii PSD, joi la Palatul Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.