Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, duminică seară, că ar fi greşit dacă ar pleca din PSD şi afirmă că îşi asumă cu ''optimism şi eterminare'' statutul de social-democrat ''apartidic''. În plus, acesta susţine că a câştigat dreptul de a spune ce gţndeşte, ”mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Ivan a declarat, duminică seară, că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede şi că ar fi 'total greşit' să plece din cauza ''unor pedişti şi peremişti'' care au pus mâna pe partid.

''Am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti. În cele 14 campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită. Îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat apartidic'', a afirmat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Vineri, PSD Iaşi a anunţat, într-un comunicat de presă, că se dezice categoric de declaraţiile "apartidicului" Cătălin Ivan, care "se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar" şi i-a cerut să demisioneze.

Pe de altă parte, surse din PSD Iaşi susţin că nu organizaţia de Iaşi a emis acest comunicat şi că documentul ar fi fost trimis către presă de către conducerea naţională a partidului.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, joi, că ”există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD” şi că ” în jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni”.

”Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a mai spus Cătălin Ivan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.