Preşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat că Guvernul Ciolacu a pus economia pe butuci, iar acum miniştrii din Executiv invocă drept pretext pentru a nu răspunde revendicărilor transportatorilor şi fermierilor, Comisia Europeană, PNRR sau Curtea Constituţională. „Nu vă lasă hoţia şi lăcomia din capul vostru, Marcele!”, i-a transmis Drulă premierului PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„«Nu ne lasă Comisia. Nu ne lasă PNRR-ul. Nu ne lasă CCR-ul». Nu vă lasă hoţia şi lăcomia din capul vostru, Marcele! Am ajuns exact unde era previzibil. Aţi pus economia pe butuci, aţi adus întreprinzătorii, micii profesionişti, agricultorii la disperare cu politicile voastre dezastruoase. Pentru specialii voştri graşi şi rotofei, întotdeauna se poate. Pentru oamenii cinstiţi, care muncesc din greu, nu se poate”, a scris Cătălin Drulă, duminică pe Facebook.
 
„Şi ca orice regim bazat pe furt şi impostură, aţi ajuns din disperare să apelaţi şi la măsuri represive”, a continuat liderul USR.
 
„Dosare penale în stânga şi dreapta, activişti civici umflaţi cu miliţia, ameninţări cu arma în mână, dreptul la adunare publică şi la protest călcat în picioare. Deveniţi din ce în ce mai mici şi mai disperaţi. Pentru cei pe care îi puneţi să facă ilegalităţi şi abuzuri în numele vostru, am un mesaj: OPRIŢI-VĂ. Există viaţă şi după regimul Iohannis”, a completat Drulă.
 
El a mai spus că „democraţia românească va trece şi peste zbaterile acestui regim securistic”.
 
„Vom repune pe picioare economia românească şi vom opri bătaia de joc faţă de oamenii care muncesc. Pentru cei care fac abuzuri zilele acestea, opriţi-vă un pic şi ascultaţi ce se aude: tic-tac… încă mai e timp: OPRIŢI-VĂ!”, a conchis Drulă.
 
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a afirmat duminică, după discuţia avută cu protestatarii că zona de revendicări care ţine de decizia Comisiei Europene trebuie prezentată Comisiei şi a explicat că altfel ar putea fi periclitate subvenţiile prin plăţile directe care se fac din fonduri europene în valoare de 13 miliarde de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.