Plenul Camerei Deputaţilor a validat miercuri, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre prin care se validează mandatul de deputat al Marei Mareş, din partea grupului PNL. Aceasta l-a înlocuit pe Pavel Popescu, care a demisionat din Parlament după ce a fost votat de forul legislativ în funcţia de vicepreşedinte la ANCOM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mara Mareş a candidat din partea PNL în circumscripţia Bucureşti însă nu a ajuns în Parlament în urma votului de la alegerile parlamentare.

După demisia din Parlament a lui Pavel Popescu, aceasta intră în forul legislativ pentru restul de mandat, până în 2024.

Mara Mareş a depus şi jurământul în plenul Camerei Deputaţilor, după ce i s-a validat mandatul. Deputatul PNL Pavel Popescu şi-a depus miercuri demisia din Legistativ.

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit, într-un plen reunit săptămâna trecută, pe Pavel Popescu, în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

În 2021, preşedintele TNL, Mara Mareş a fost numită consilier de stat în Cancelaria premierului Florin Cîţu. 

Mara Mareş, preşedinte al TNL, a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, loc care nu a fost eligibil. 

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.