Stelian Bujduveanu a declarat că a aflat din presă că Nicuşor Dan a decis să îi retragă atribuţiile executive ca viceprimar general al Capitalei şi a catalogat gestul edilului general drept „un gest politicianist”, iar „decizia pe care a luat-o este lipsită de orice fel de obiectiv, o decizie politicianistă aşa cum a făcut şi Clotilde Armand când a retras atribuţiile viceprimarului PNL de la sectorul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am aflat din presă, chiar în timpul evenimentului de lansare a candidatului comun PNL-PSD la PMB, că mi-au fost retrase atribuţiile de viceprimar general. Un gest politicianist prin care Nicuşor Dan a încercat să umbrească un eveniment important pentru bucureşteni şi pentru Bucureşti. Decizia pe care a luat-o este lipsită de orice fel de obiectiv, o decizie politicianistă aşa cum a făcut şi Clotilde Armand când a retras atribuţiile viceprimarului PNL de la sectorul 1. Nu este nevoie de atribuţii pentru a-mi desfăşura activitatea de ales în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ca viceprimar general, vă asigur că nu mă voi opri să lucrez pentru şi în slujba bucureştenilor. Până la finalul mandatului, voi continua, aşa cum mă ştiţi, dedicat proiectelor importante pe care le-am început în acest mandat şi pe care le voi finaliza în mandatul viitor”, a scris Stelian Bujduveanu, miercuri pe Facebook.

„Consider că am coordonat şi am implementat proiecte importante precum reînnoirea flotei STB, măsuri pentru fluidizarea circulaţiei, crearea de benzi unice pentru transportul public, biletul unic pentru STB, Metrorex şi CFR, strategia de parcare, înrolarea Primăriei Capitalei în platforma Ghişeul.ro, transparentizarea patrimoniului municipiului Bucureşti şi multe alte soluţii pentru bucureşteni”, a mai spus liberalul.

„Mergem mai departe cu candidatul PNL-PSD, Cătălin Cîrstoiu, la Primăria Capitalei şi continuăm toate proiectele bune pentru bucureşteni”, a conchis Bujduveanu.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan i-a retras, marţi, principalele atribuţii executive ale viceprimarului general al Bucureştiului, liberalul Stelian Bujduveanu. Edilul general a motivat că PNL a decis să formeze o altă majoritate cu PSD, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care „nu se mai potriveşte cu poziţia pe care domnul viceprimar PNL o avea”.

Ulterior, Nicuşor Dan a explicat că hotărârea sa nu vine ca o răzbunare, fiind o „decizie logică”, pentru că „nu poţi fi în două locuri în acelaşi timp”. Edilul general a mai spus că a avut un schimb de mesaje cu Bujduveanu, în timpul prezentării candidatului coaliţiei la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cârstoiu şi a adăugat că nu are nimic persona, cu acesta, iar „el mi-a dat o maimuţă din asta, de pe telefon, în care mi-a spus că ştie, că înţelege şi că totul e în regulă”

„Nu e o răzbunare, e o decizie logică, nu poţi să fii în două locuri în acelaşi timp. Am o relaţie personală foarte bună cu Stelian Bujduveanu. L-am sunat azi, dar era în conferinţa cu anunţul candidatului, dar am schimbat nişte mesaje. I-am spus că nu e nimic personal şi el mi-a dat o maimuţă din asta, de pe telefon, în care mi-a spus că ştie, că înţelege şi că totul e în regulă”, a explicat Nicuşor Dan, miercuri la Digi 24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.