Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat luni seară, la TVR 1, că partidul condus de Victor Ponta, Pro România, este o opoziţie pentru Liviu Dragnea, nu pentru curentul socialist. Băsecu susţine că bătălia dintre Ponta şi Dragnea este bătălia unor "oameni de proastă calitate”, care se folosesc de apropiaţii loi şi apoi îi părăsesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este mai degrabă o bătălie pentru putere. (Pro România este – n.r.) o opoziţie la Dragnea, nu la curentul socialist pe care el îl susţine, chiar a anunţat că va fi un politician de centru-stânga. Aici e vorba de bătălia între doi oameni de proastă calitate umană. Oameni de proastă calitate care se urăsc acum. Adică relaţia cu ceilalţi oameni, cu apropiaţii lor, nu au criterii, principii, ci au doar interese. Îi folosesc, după care bună ziua”, a spus Traian Băsescu.

Băsescu susţine că faptul că Ponta cu Dragnea spun unul despre celălalt vorbe grele arată “calitatea proastă” pe care o au.

“M-am despărţit de vechea echipă de la PDL. Aţi auzit că ne aruncăm unii la alţii vorbe grele, că ne jignim, ne umilim şi om fi fost şi noi la un şpriţ. Ăştia vorbesc unul despre altul ce au făcut, ce au spus şi încă nu au spus tot, dar când îl văd pe Ponta cum povesteşte întâmplări de la K2, cum l-a mai aranjat el pe Dragnea (…), cum au chemat-o pe Kovesi, o face doar ca să se răzbune pe Dragnea. Asta îţi arată omul de proastă calitate”, a continuat el.

Fostul şef al statului crede că Victor Ponta are printre obiective redobândire conducerii PSD.

“Este clar că unul dintre obiective ar fi redobândire conducerii PSD, pe care a dat-o tot de slugă ce e. De ce a plecat Ponta? Care e motivul legal pentru care el a plecat? (…) El e vinovat ce s-a întâmplat după Colectiv şi nu pentru că s-a întâmplat. El n-a declanşat sistemul european de alertă în caz de dezastru. Trebuia să o facă şi are pe conştiinţă şi el, şi Bănicioiu ce s-a întâmplat. Asta e povara. Dacă pentru asta ar fi demisionat era în regulă”, a mai spus Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.