Traian Băsescu, a negat, joi, într-o postare pe Facebook, că ar avea vreo implicare în condamnările penale ale lui Nicolae Popa, Liviu Dragnea, Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Gigi Becali şi Decebal Traian Remeş, pe care i-a caracterizat drept ”guralivi” care susţin că au fost condamnaţi în biroul fostului preşedinte, susţinut de ”relicve ale dezinformării” din presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost prim-ministru), Dan Voiculescu (patronul Antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remeş (fost ministru al Agriculturii) . Toţi aceşti guralivi, susţin public că au fost condamnaţi şi «executaţi» pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună. Pur şi simplu i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea mea”, a scris preşedintele PMP.

Băsescu susţine că aceste afirmaţii îndreptate împotriva sunt susţinute în presă de ”relicvă ale dezinformării” care ”îi prostesc continuu pe români”. ”Cu siguranţă, mâine-poimâine, bine susţinuţi de nişte relicve ale dezinformării mustind de ură împotriva mea precum Abraham (l-am trecut în rezervă cînd el vroia să rămână în MI), Bolcaş (nu i-am permis să ajungă judecător la CCR), Zară (urăşte voluntar) sau SRS (nu am intervenit în favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandră (urăşte voluntar), Nistorescu (urăşte voluntar), vor susţine public că până şi fratele meu a fost arestat în urma unu aranjament stabilit tot în biroul meu de la Cotroceni. Ei toţi, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, îi prostesc continuu pe români”, a afirmat fostul preşedinte.

Postarea sa are şi un post-scriptum care se referă la Florian Coldea şi Codruţa Kovesi: ”Această postare nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe care le-am făcut legat de fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Kovesi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.