Preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, candidat al partidului pentru Camera Deputaţilor, a declarat, duminică, după închiderea urnelor că pentru organizaţia judeţeană cel mai mare câştig după alegeri este că nu va mai avea cel mai slab rezultat din ţară, aşa cum s-a întâmplat la ultimele tururi de scrutin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După închiderea urnelor, preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a fost rezervat în declaraţii, nu a spus clar dacă partidul său va câştiga alegerile, însă a afirmat că poate spune, aceasta fiind cea mai mare mulţumire a sa, că filiala, pe care a preluat-o în urmă cu două luni, nu va mai fi cea mai slabă din ţară.

"Cea mai mare reuşită a campaniei e că după nici două luni am reuşit să formăm o echipă, am reuşit să punem bazele unei construcţii care peste patru ani poate să se bată în proiecte şi idei cu celălalt partid. În acest moment, la Buzău pentru noi e o victorie pentru că nu o să mai fie ultima organizaţie din ţară în ceea ce priveşte voturile obţinute. Am arătat cum se face o campanie în mod civilizat, corect, curat, aşa vrem să se facă campanie în Buzău, a trecut vremea în care locurile în Parlament se obţineau prin alte mijloace. A venit vremea ca cei care ajung acolo să ajungă doar pe merite şi încrederea oamenilor în proiectele cu care vin", a spus el.

Potrivit lui Avrămescu, "în ultimele 2-3 zile au fost încercări disperate ale unora de a-şi păstra nişte locuri nemeritate. Aceste beizadele politice şi oameni care vor ajunge acolo unde le e locul, sper ca mâine să ne salute de la lada de gunoi a istoriei politice a judeţului. Pentru noi, ca şi clasă politică, cea mai mare realizare e că rămânem oameni cu principii şi valori, care vor dezvolta judeţul, iar cei care au pus frâne judeţului să ajungă unde le e locul”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.