Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a obţinut un nou mandat, cu 72.753 de voturi, la mare distanţă de candidatul USR, Emanuel Ungureanu, care a întrunit puţin peste 8.000 de voturi. "Ce să spun clujenilor care m-au inventat şi reinventat politic de fiecare dată, le datorez tot ceea ce sunt şi tot ceea ce am făcut şi fac în viaţa politică. De aceea simt o uriaşă responsabilitate şi sper să nu îi dezamăgesc", a declarat, luni, Emil Boc. Preşedinţia Consiliului Judeţean a fost câştigată de Alin Tişe (PNL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am cuvinte să le mulţumesc clujenilor pentru încrederea acordată, cuvintele ar fi de prisos, ce să spun clujenilor care m-au inventat şi reinventat politic de fiecare dată, le datorez tot ceea ce sunt şi tot ceea ce am făcut şi fac în viaţa politică. De aceea simt o uriaşă responsabilitate şi sper să nu îi dezamăgesc. Pot să îi asigur doar că tot ceea ce ştiu şi pot, împreună cu echipa din care fac parte, ne vom strădui să facem astfel încât să nu transformăm acest uriaş vot de încredere în dezamăgire", a declarat Emil Boc, luni, într-o conferinţă de presă.

El l-a felicitat pe Alin Tişe pentru câştigarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Emil Boc a obţinut 72.753 de voturi, fiind urmat de candidatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu – 8.024 de voturi.

La Consiliul Local, PNL a avut 52.180 de voturi, iar USR-PLUS – 16.569 voturi.

Preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj a fost câştigată de Alin Tişe – 126.942 voturi, el fiind urmat de Cătălin Sălăgean - 32.222. La Consiliul Judeţean, PNL a obţinut 117.226 voturi, iar USR-PLUS – 30.568.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.