Consiliul ALDE Europe - partidul liberal european din care face parte USR alături de alte 60 de partide - a adoptat o rezoluţie prin care cere Consiliului JAI să voteze în favoarea aderării României la spaţiul Schengen, anunţă USR într-un comunicat de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rezoluţia iniţiată de USR şi co-semnată de partidele liberale din Bulgaria şi Croaţia exprimă ferm sprijinul familiei liberale europene pentru aderarea tuturor celor trei ţări la spaţiul de liberă circulaţie, precizează USR. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a efectuat recent o vizită la Bruxelles în care a pledat cauza României în întâlniri oficiale atât la Parlamentul European, cât şi la Comisia Europeană şi partide membre ALDE Europe.
 
Vicepreşedintele USR Dan Barna, lider al delegaţiei USR la Consiliul ALDE Europe, spune în context că „întreaga familie liberală europeană susţine România pentru aderarea la Schengen. Semnalul dat de cel mai reformist partid european este unul clar: acesta e momentul în care se desăvârşeşte unificarea Europei”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.