Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a informat competitorii electorali care doresc să participe la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie că, începând de luni, a demarat procedura de înregistrare a mandatarilor financiari coordonatori desemnaţi, în vederea atribuirii codurilor unice de identificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înregistrarea mandatarilor financiari coordonatori şi teritoriali se va face pe baza documentelor prevăzute de art. 42 din Hotărârea Guvernului nr. 10/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale, cu modificările şi completările ulterioare şi utilizând formularele publicate la poziţia 150 pe site-ul www.finantarepartide.ro”, mai arată postare de pe pagina de Facebook a AEP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.