Deputatul Adrian Cozma (PNL) a declarat marţi că UDMR are patru portofolii şi cel puţin unul ar trebui să îl cedeze, el afirmând că este o părere personală a sa. Cozma a mai arătat că Ministerele Mediului şi Dezvoltării sunt unele din cele mai importante din ţara asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu, ca o părere personală, am mai exprimat-o în spaţiul public, am spus că UDMR are mai mult decât reprezintă ca procent electoral în parlament şi în guvern. În 2020 cînd s-a luat decizia, s-a mers greşit, s-a luat decizia şi apoi a continuat greşit şi acum este un moment în care se poate discuta. Din punctul meu de vedere, UDMR are patru portofolii şi cel puţin unul ar trebui să îl cedeze, asta este o părere personală, am mai exprimat-o”, a arătat Adrian Cozma în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. 

El a precizat că ”Ministerele Mediului şi Dezvoltării sunt unele din cele mai importante din ţara asta”.

”Nu am o problemă cu UDMR dar este mai mult decât reprezintă şi atunci că evident că în coaliţie zilele următoare se va discuta şi acest subiect”, a mai spus Cozma.

Deputatul liberal a precizat că l-a deranjat când am văzut o declaraţie a liderilor UDMR care au spus că UDMR nu poate să piardă niciun minister şi l-a văzut ca ”un fel de şantaj”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.