USR a organizat, miercuri, o acţiune de protest în Piaţa Victoriei. Membrii USR au desfăşurat bannere uriaşe în faţa Guvernului cu mesajul: „Roşia Montană rezistă, Ciolacu joacă la bursă viitorul României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este inacceptabil ca membrii acestui guvern, în frunte cu premierul Marcel Ciolacu, să facă declaraţii mincinoase, care trădează interesul României. Au anunţat că România trebuie să plătească miliarde de euro despăgubiri, deşi procesul Roşia Montană nu era finalizat şi cetăţenii care au protestat în stradă faţă de cianurare aveau dreptate. Cei care au ieşit în stradă împotriva unui proiect toxic, un proiect care otrăvea România cu cianuri, au câştigat, iar PSD şi Marcel Ciolacu nu merită să mai fie în fruntea Guvernului pentru că, din cauza premierilor PSD şi a corupţiei din acest partid, ţara noastră a fost târâtă ani de zile într-un proces internaţional”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit comunicatului de presă al USR.
 
Acţiunea-protest a punctat, încă o dată, felul iresponsabil în care premierul PSD Marcel Ciolacu, împreună cu subordonaţii săi din Guvern, a comunicat despre procesul în care a fost implicat statul român. Nu doar că Marcel Ciolacu, premier şi şef al PSD, nu a dat explicaţii publice vizavi de felul în care premieri şi miniştri ai acestui partid au semnat contracte cu Gold Corporation şi au iniţiat legi, dar prin declaraţiile iresponsabile a dus la manipularea bursei.
 
Premierul PSD Marcel Ciolacu nu s-a limitat la o singură declaraţie mincinoasă, a dus o întreagă campanie de propagandă prin care a reuşit să crească cu un miliard capitalizarea din piaţă a Gabriel Resources. Asta, în condiţiile în care nişte băieţi deştepţi au cumpărat anul trecut mai multe acţiuni la această companie. Cel mai mare broker român a raportat anul trecut că achiziţia de acţiuni la compania Gabriel Resources s-a plasat pe locul 7 în topul tranzacţiilor din piaţă, mai spune sursa citată.
 
USR a sesizat DNA, ASF, ANI, precum şi autorităţile din Canada pentru manipularea bursei.
 
Foto: USR
Foto: USR
 
Foto: USR
Foto: USR
 
Foto: USR
Foto: USR
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.