Noul model ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefineşte încă o dată conceptul de laptop cu două ecrane, încorporând în premieră două panouri tactile cu tehnologie ASUS Lumina OLED într-un şasiu extrem de portabil care se poate extinde instantaneu într-un spaţiu de lucru cu diagonală de 19.8 inchi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ASUS Zenbook DUO (UX8406) începe o nouă eră a portabilităţii şi performanţei, fiind un laptop care concurează cu succes sistemele tradiţionale desktop dotate cu mai multe monitoare, fără a întâmpina constrângerile conceptuale ale acestora. Astfel, lucrul de oriunde devine mai productiv şi mai liber ca niciodată.

Două ecrane simetrice ASUS Lumina OLED cu rezoluţie 3K

Ceea ce impresionează la prima vedere la ASUS Zenbook DUO (UX8406) sunt cele două ecrane OLED, fiecare cu o diagonală de 14 inch, cu rezoluţie fină 3K (2880 x 1800 pixeli) şi care creează împreună un spaţiu de lucru generos cu diagonală totală de 19.8 inch atunci când sunt deschise.

Acestea nu sunt ecrane obişnuite, ci utilizează cea mai nouă generaţie de panouri ASUS Lumina OLED cu avantajele specifice tehnologiei OLED: gamă dinamică ridicată, culori conforme cu standardele industriale prin redarea integrală a spaţiului de culoare DCI-P3, contrast, practic, nelimitat, timp de răspuns rapid de 0.2 milisecunde şi luminozitate HDR maximă de 500 niţi certificată VESA Display HDR True Black 500.

Aceste caracteristici sunt valorificate de o rată de împrospătare a imaginilor de 120 Hz care asigură o claritate a mişcării fără egal. Marginile subţiri, cu un raport ecran-corp remarcabil de 91%, fac ca imaginea să se contopească cu realitatea înconjurătoare.

Laptopul ideal pentru fluxuri de lucru în mişcare

Pe lângă cele două ecrane de dimensiune completă, carcasa laptopului ASUS Zenbook DUO (UX8406) integrează un stand de susţinere şi o tastatură magnetică Bluetooth detaşabilă, elemente care redefinesc productivitatea în mişcare. Multiplele moduri în care acestea pot fi configurate împreună cu cele două ecrane îţi oferă o versatilitate fără egal: modul două ecrane şi tastatura conectată prin Bluetooth pentru mai mult spaţiu de lucru, modul cu tastatura virtuală afişată pe ecranul inferior, modul laptop clasic cu tastatura acoperind ecranul secundar, modul de partajare cu ecranele alăturate la 180 de grade şi modul desktop cu ecranele dispuse vertical pentru un mediu de lucru ergonomic.

Graficienii şi artiştii digitali pot desena în mod natural pe cele două ecrane cu ajutorul stiloului ASUS Pen 2.0 care poate identifica până la 4096 de niveluri de presiune.

Ecranul secundar nu este folosit doar pentru lărgirea spaţiului de lucru, el putând afişa tastatura virtuală şi touchpad-ul tot virtual, dar poate fi utilizat şi pentru a accesa rapid panoul de utilităţi practice prin glisarea simplă cu şase degete.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) este pregătit pentru orice fel de sarcină de lucru oferind conectivitate totală cu ajutorul seriei complete de porturi I/O, în ciuda şasiului ultra-portabil de 1.99 cm grosime care cântăreşte doar 1.35 kg, greutate la care se adaugă tastatura Bluetooth de 300 de grame.

Nu doar atât, dar ASUS Zenbook DUO (UX8406) poate funcţiona peste 13 ore fără a avea nevoie de sursă de alimentare datorită bateriei generoase de 75 Wh cu durată de viaţă extinsă cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare completă. Şi, pentru că am amintit încărcarea, trebuie să menţionăm că bateria este capabilă să ajungă de la zero la un nivel de 60% în mai puţin de o oră, adică în doar 49 de minute.

Un procesor Intel Core Ultra 9-185H cu 16 nuclee, care atinge viteze de până la 5.1 GHz şi integrează un NPU Intel AI Boost pentru a accelera sarcinile de Inteligenţă Artificială, asigură performanţa de excepţie a acestei adevărate realizări tehnologice.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) oferă în continuare acelaşi nivel de durabilitate la standard militar MIL-STD-810H, fiind supus unui regim de testare riguros în medii foarte dure, motiv pentru care laptopul este oferit de ASUS cu o garanţie comercială de 3 ani.

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediţiei 2024 CES, cu 24 distincţii “Best of CES” acordate de publicaţii prestigioase în cadrul evenimentului şi laureatul “CES Innovation AWARDS”.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) poate fi achiziţionat prin precomandă din eShop ASUS România şi de la partenerii autorizaţi ASUS.

(Articol susţinut de Asus)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.