Bărbatul din judeţul Iaşi care a agresat un poliţist chiar în faţa postului de Pooliţie a fost reţinut, fiind cercetat pentru ultraj. Anchetatorii au stabilit că a fost condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă, fiind eliberat condiţionat în 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul care a agresat un poliţist din judeţul Iaşi se numeşte Cezar Marian şi are 39 de ani. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie
prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj. 

Procurorii din Paşcani care cercetează acest caz susţin că agresorul a fost eliberat condiţionat din închisoare în iulie 2016, după ce a fost condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă. El mai avea de executat 476 de zile de închisoare.

Poliţistul lovit, marţi, de Cezar Marian a suferit mai multe contuzii, dar nu a necesitat internarea în spital.

Incidentul s-a petrecut în faţa postului de Poliţie din localitatea Oţeleni, judeţul Iaşi. Agresorul a lovit poliţistul cu pumnii şi picioarele şi i-a rupt uniforma.

Câţiva localnici au sărit în apărarea poliţistului, reuşind să-l calmeze pe bărbatul care se manifesta violent.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care bărbatul a comis fapta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.