Ministra Justiţiei Alina Gorghiu a avut, miercuri o întâlnire cu primarul liberal din Cluj-Napoca Emil Boc. Ea a precizat că discuţiile au vizat faptul că 25% din bugetul de investiţii pentru 2024 merge către Palatul de Justiţie din oraş, iar investiţia finală se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro, „Am vorbit şi despre colaborare în vederea realizării Centrului de prevenire şi tratare a adicţiilor”, a adăugat Gorghiu. Emil Boc a anunţat că o altă temă de discuţie a fost posibilitatea mutării secţiei externe a Penitenciarului Gherla din municipiul Cluj-Napoca într-un alt loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Clujul are o reţetă de excelenţă în administraţia publică. E meritul primarului liberal Emil Boc. Şi aş fi tare încântată să am şi în Piteşti un primar atât de în trendul european ca el. Pentru că doar aşa proiectul Piteşti Tech City va avea acelaşi succes pe care l-a avut Cluj Innovation City. Unde rezultatele se văd clar. Ministerul Justiţiei pune umărul la dezvoltarea infrastructurii sistemului judiciar din Cluj. 25% din bugetul de investiţii pentru 2024 merge către Palatul de Justiţie de aici. Investiţia finală se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro! Am vorbit şi despre colaborare în vederea realizării Centrului de prevenire şi tratare a adicţiilor”, a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

La rândul său, edilul din Cluj-Napoca a precizat 

„Am avut plăcerea de a mă întâlni astăzi cu ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, iar în cadrul discuţiei pe care avut-o am abordat următoarele teme:

1. Sprijinul pentru realizarea investiţiei care vizează modernizarea Palatului de Justiţie Cluj, o investiţie de 100 milioane euro;

2. Colaborare în vederea realizării de către Primărie, pe baza modelelor de bune practici existente la nivel naţional şi internaţional, a Centrului de prevenire şi tratare a adicţiilor;

3. Posibilitatea mutării secţiei externe a Penitenciarului Gherla din municipiul Cluj-Napoca într-o altă locaţie”, a scris Emil Boc, miercuri pe Facebook.

Boc a mai spus că au mai fost abordate şi aspecte tehnice care vizează colaborarea instituţională între administraţia locală şi Ministerul Justiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.