Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, referitor la eventuale ordonanţe care să vizeze Justiţia că premierul Viorica Dăncilă i prim-vicepreşedintele Frans Timmerans au convenit să se formeze un grup de lucru cu specialişti ai Guvernului României şi ai Comisiei Europene şi ”să ajungă la un punct de vedere comun”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna prim-ministru şi domnul Timmermans au decis ca un grup de lucru din partea Guvernului României, cu un grup de lucru din partea Comisiei Europene, în mod instituţional, să se întâlnească şi să lucreze şi să ajungă la un punct de vedere comun pe aceste chestiuni. După ce se vor termina aceste chestiuni, doamna prim-ministru ne va prezenta care este puntul dumneaei de vedere şi care este calea de urmat şi calendarul”, a declarat, vineri, Liviu Dragnea, întrebat despre eventuale ordonanţe de urgenţă care să vizeze Justiţia.

Prim-vicepreşedinte Comisiei Europene Frans Timmermans s-a aflat, luni, la Bucureşti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. El a declarat că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV şi că trebuie să fie foarte clar că aceste chestiuni sunt foarte serioase, iar Comisia Europeană vrea să vadă progrese.

Timmermans s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă cu care a avut ”discuţii constructive”, potrivit unei informări a Guvernului. Cei doi oficiali se vor întâlni şi săptămâna viitoare, la Bruxelles.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.