Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit vineri la Berlin, în cadrul unui nou turneu european, în care vrea să obţină o continuare a ajutorului Occidentului, odată cu apropierea marcării a doi ani de la începutul Războiului din Ucraina, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne aşteaptă două zile importante. Întâlniri cu partenerii noştri în Germania şi în Franţa sunt prevăzute” în vederea discutării ”unei noi arhitecturi a securităţii Ucrainei”, scrie pe Telegram Zelenski.

El postează în mesaj mai multe imagini de la primirea sa pe pistă de către ambasadorul Ucrainei în Germania.

Preşedintele ucrainean este aşteptat vineri, către ora locală 18.45 (19.45, ora României), la Paris, unde urmează să fie primit de către omologul său francez Emmanuel Macron.

În acest turneu diplomatic, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski urmează să ia parte a la 60-a ediţie a Conferinţei Securităţii de la munchen (MSC).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.